Acupunctuur en Tuina massage

Ik werk volgens de traditionele Chinese geneeswijze met een intake gesprek en aan de hand daarvan met een behandelplan. Ik zie de persoon met zijn/haar klachten graag zonder vooraf al te veel informatie. Een westerse diagnose kan handig zijn maar ik vertaal het naar mijn geneeswijze. Ik kijk, luister, observeer en ervaar de situatie hoe die op het moment is wanneer ik jou in de praktijk ontvang. Soms pas ik acupunctuur toe en/of tuina therapie, soms quasha, moxa, reiki, of ontspannende technieken. Het komt een enkele keer voor dat ik kruiden adviseer of een verandering of toevoeging van voeding overleg. Qi gong oefeningen kunnen ook een onderdeel zijn. Zowel voor mij als voor de persoon die bij me komt is het elke keer uniek.

Mijn favoriete producten die ik adviseer zijn van Doterra, shüssler, zechsal, peapure, sam-e, en nog veel meer.

natuurgeneeswijze eva